Fördjupad passion för Guds ord – Pingst Pastor till Jerusalem

Fördjupad passion för Guds ord – Pingst Pastor till Jerusalem

Under oktober månad reser 250 Pingst pastorer till Jerusalem på studieresa. Förkunnare i Pingströrelsen som tillsammans får fördjupa sig i Ordet och komma hem som bättre förkunnare. Pingst Pastor Jerusalem är en storsatsning från nätverket Pingst Pastor tillsammans med Uppsala Pingst.
Tid att möta församlingsbyggare, kunniga teologer och rabbiner för att få fördjupad passion för Guds Ord, samtidigt som man besöker platserna där Jesus själv vandrade blir en fortbildningssatsning som vi hoppas får betyda mycket för församlingarna och hela vårt land.

Uppsala Pingst har under åren arrangerat flera studieresor till Israel under namnet Mötesplats Jerusalem. Resorna har formats och genomförts för pastorer, församlingsmedlemmar och även vid flera tillfällen för pastorer i de missionsländer som Uppsala Pingst är engagerade i.
Det är en glädje och förmån att tillsammans med Pingst Pastors nätverket få genomföra den här resan i stor skala och vi hoppas att det kommer att få ge ringar på vattnet, som får sprida Guds väldoft genom hela Pingströrelsen.

By |september 26th, 2015|Categories: Internationellt, Nyhet|

Leave A Comment