Pingst Pastor

Pingst Pastor

2015 inleds med att samla över 500 pastorer och ledare i Pingst Pastors nätverk till en konferens på Clarion Sign i Stockholm den 7-9 januari. Den årliga konferensen är ett vattenhål, dit pastorer får komma för att själva fylla på, nätverka med kollegor och samtala om det som är på gång i rörelsen men även om de viktiga komponenter som berör varje pastor i tjänsten.

De tre dagarna som konferensen pågår, är fokusen fördelad på ”Pastorn – livet och uppdraget”, ”Församlingen – ledarskapet och uppgifterna” samt ”Samhället – teologin och utmaningen”

Pelle Hörnmark, Annelie Lennartsson, Stefan Beimark, Monica Winerdal, Daniel Alm, Kenneth Grönroos, Dan Salomonsson, Andreas Nielsen och Neville Goldman är några av de många talare under konferensen. Uppsala Pingst finns representerad i konferensledningen samt medarbetare och församlingsmedlemmar finns med och betjänar i konferensen både genom undervisning och lovsång. Det är en stor förmån att kunna delta och hjälpa till under dessa viktiga dagar för Pingströrelsens ledare i Sverige idag.

By |januari 8th, 2015|Categories: Nyhet|

Leave A Comment