Uppsala Pingst sänder ut tre team i sommar

Uppsala Pingst sänder ut tre team i sommar

Söndagen den 7 juni sänder församlingen ut tre team som under sommaren kommer att resa till Israel, Zambia och Etiopien.

I juni åker ett team av unga vuxna till Israel för att studera och läsa Bibeln tillsammans. Församlingens pastor och bibellärare Göran Lennartsson tillsammans med ungdomspastorn Robert Wirehag kommer att undervisa och guida gruppen genom gatorna i Jerusalem och andra platser vi känner igen från Bibeln.

I månadsskiftet juni/juli kommer vi sända ut ett praktiskt team till Zambia som sluter upp med en större grupp ifrån vår vänförsamling One Way Church i Sydafrika, för inresa i Zambia.
Under två veckor kommer teamet att jobba med träning/utbildning och praktiskt engagemang på skolan som vi stöttar i Sankandi.
Några i teamet kommet att måla den nya skolan i Kabula One och uppföra en klätterställning på skolgården. Utöver det kommer teamet att arrangera utomhusmöten och kommer även att delta i gudstjänsterna i Sankandi och Sioma.

I början på augusti åker 15 ungdomar/unga vuxna till Etiopien. Under ett par dagar kommer de att sätta sig in i den etiopiska kulturen och delta i en evangelisationssatsning som församlingen i Zeway arrangerar. Ungdomarna kommer att medverka i gudstjänster och jobba relationbyggande.

Var gärna med och bed för teamet i sommar!

By |juni 7th, 2015|Categories: Internationellt, Nyhet|

Leave A Comment